Menu
Your Cart

Vopsea Auto Alfa Romeo

Vopsea auto Alfa Romeo - Evopseaauto.ro
Vopsea auto Alfa Romeo - Evopseaauto.ro
Vopsea auto Alfa Romeo - Evopseaauto.ro
Vopsea auto Alfa Romeo - Evopseaauto.ro
Vopsea Auto Alfa Romeo
ACEASTA VOPSEA ESTE PENTRU PISTOL
  • Stock: In stock
  • Model: Vopsea Auto- cantitate 100gr
  • SKU: 883
30,00RON
Fără TVA: 30,00RON

Opţiuni disponibile

Descriere

Vopseaua pentru autoturismul dumneavoastra poate fi preparata in laboratorul nostru in functie de codul de culoare al fiecarui producator auto.Vopseaua preparata de catre specialistii nostri poate fi folosita la retusarea anumitor parti ale caroseriei sau la vopsirea integrala a autovehicolului. Vopseua preparata pe calculator  poate fi imbuteliata, la cerere, in spray sau in creion de retus.
Vopseaua auto pe care o preparam in laboratorul nostru este o vopsea bazata pe pigmenti de culoare produsi de DeBeer Refinish, membra a Valspar Corporation. Compania Valspar Corporation este o companie producatoare de pigmenti si vopsele folosite in toate domeniile industriale. Valspar Corporation este o companie fondata in 1806 fiind unul dintre cei mai mari producatori de pigmenti si vopsele din lume. Sediul principal al companiei se afla in Minneapolis- Statele Unite ale Americii. Compania producatoare de vopsele si consumabile pentru industria auto are peste 80 de sucursale in intreaga lume si peste 9500 de angajati.
Prin intermediul laboratorului nostru de vopsele auto puteti beneficia de tehnologia si experienta indelungata a Debeer Refinish, membra a Valspar Corporation, in gasirea celor mai bune solutii in domeniul vopsitoriei auto.

Specificatii: 

Vopsea pe baza de solvent.

Diluant recomandat Thinner Base

Contine xilena, izomeri,

Daunator in contact cu pielea.

Produs inflamabil

Daunator prin inhalare

Dilutie intre 20-80%

Vopsea auto dedicata Alfa Romeo