Menu
Your Cart

SPRINT

Brand: SPRINT Model: Antifon Insonorizant Auto Sprint 2 Kg, Alb
Insonorizant Sprint 2Kg .STRATUL DE INSONORIZANT/ANTIFON SPRINT APLICAT ARE O STRUCTURA  MICROGRANULARA SI PROTEJEAZA ATIT ANTICOROZIV CIT SI ANTIFONIC.ACCEPTA ORICE TIP DE VOPSEA DUPA APLICARE.FORMEAZA O PELICULA DENSA SI ELASTICA.SE APLICA PULVERIZABIL CU AJUTORUL UNUI PISTOL SPECIAL .SUPRAFA..
70,00RON
Fără TVA:70,00RON
Brand: SPRINT Model: Antifon Insonorizant Auto Sprint 2 Kg, Gri
Insonorizant Sprint 2Kg .STRATUL DE INSONORIZANT/ANTIFON SPRINT APLICAT ARE O STRUCTURA  MICROGRANULARA SI PROTEJEAZA ATIT ANTICOROZIV CIT SI ANTIFONIC.ACCEPTA ORICE TIP DE VOPSEA DUPA APLICARE.FORMEAZA O PELICULA DENSA SI ELASTICA.SE APLICA PULVERIZABIL CU AJUTORUL UNUI PISTOL SPECIAL .SUPRAFA..
70,00RON
Fără TVA:70,00RON
Brand: SPRINT Model: Antifon Insonorizant Auto Sprint 2 Kg, Negru
Insonorizant Sprint 2Kg .STRATUL DE INSONORIZANT/ANTIFON SPRINT APLICAT ARE O STRUCTURA  MICROGRANULARA SI PROTEJEAZA ATIT ANTICOROZIV CIT SI ANTIFONIC.ACCEPTA ORICE TIP DE VOPSEA DUPA APLICARE.FORMEAZA O PELICULA DENSA SI ELASTICA.SE APLICA PULVERIZABIL CU AJUTORUL UNUI PISTOL SPECIAL .SUPRAFA..
70,00RON
Fără TVA:70,00RON
Brand: SPRINT Model: Ceara Cavitati Sprint 1L
Ceara Cavitati Novol 1L Produs pentru protectia cavitatilor inchise. Este un produs monocomponent din ceara si lanolina, cu excelente proprietati anticorozive. Patrunde usor in fisuri, formand o pelicula elastica impenetrabila, ce protejeaza impotriva actiunii apei si a sarurilor. Scoate perfect ..
65,00RON
Fără TVA:65,00RON
Brand: SPRINT Model: Chit cu fibra de sticla Sprint, 1.8 kg
Chit cu fibra de sticla Sprint, chit pentru reparatii caroserii auto...
69,00RON
Fără TVA:69,00RON
Brand: SPRINT Model: Chit poliesteric soft Sprint, 0.500ml
Chit poliesteric soft Sprint, 0.500ml, chit pentru reparatii caroserii auto...
69,00RON
Fără TVA:69,00RON
Brand: SPRINT Model: Chit poliesteric Sprint, 2 kg
Chit poliesteric Sprint, 2 kg, chit pentru reparatii caroserii auto...
70,00RON
Fără TVA:70,00RON
Brand: SPRINT Model: Chit poliesteric Sprint, 4kg
Chit poliesteric Sprint, 4kg, chit pentru reparatii caroserii auto...
125,00RON
Fără TVA:125,00RON
Brand: SPRINT Model: Fuller 2K Sprint
Fuller-ul Sprint 2K HS 5:1 este un fond bicomponent cu uscare relativ rapida si mare usurinta la slefuire. Ofera protectie anticoroziva crescuta si o foarte buna aderenta pentru industria auto. Are o mare putere de umplere...
149,00RON 150,00RON
Fără TVA:149,00RON
Brand: SPRINT Model: INTARITOR DE VOPSEA 2K,SPRINT
INTARITOR DE VOPSEA 2K,SPRINT.PRODUSUL REPREZINTA O SOLUTIE DE INTARIRE FOLOSIT IN AMESTECUL CU VOPSEAUA ACRILICA 2K SPRINT...
68,00RON
Fără TVA:68,00RON
Brand: SPRINT Model: Lac Sprint Set
Lac Sprint Set-UN LAC DE INALTA CALITATE ,CU UN LUCIU FOARTE DURABIL,INTINDERE MAXIMA SI FOARTE REZISTENT LA FACTORII EXTERNI...
199,00RON
Fără TVA:199,00RON
Brand: SPRINT Model: Mastic pensulabil sprint sigilcar 1L
Ideal pentru sigilarea imbinarilor dintre partile metalice ale caroseriei auto. Dupa uscare poate fi supravopsit cu orice tip de vopsea...
55,00RON
Fără TVA:55,00RON
Brand: SPRINT Model: pasta lavamani
Pasta Lavamani Sprint este o pasta de spalat pe maini cu aroma de lavanda si continut de lanolina. Este foarte economica si curata rapid chiar si cele mai rezistente murdarii, nu usuca si nu irita pielea. Este biodegradabila in proportie de 90%. Ambalat la 4kg...
95,00RON
Fără TVA:95,00RON
Brand: SPRINT Model: Pasta Sprint Lavamani- 0.9kg
Pasta Lavamani Sprint este o pasta de spalat pe maini cu aroma de lavanda si continut de lanolina. Este foarte economica si curata rapid chiar si cele mai rezistente murdarii, nu usuca si nu irita pielea. Este biodegradabila in proportie de 90%. Ambalat la 0.9 kg..
35,00RON
Fără TVA:35,00RON
Brand: SPRINT Model: Convertitor-rugina Sprint
Convertitor-rugina.UN PRODUS CARE BLOCHEAZA DEFINITIV RUGINA IN CITEVA MINUTE SI O TRANSFORMA INTR-UN  STRAT PROTECTIV DUR ,DE CULOARE INCHISA .PERFECT ADERENT PE METAL,GATA DE SUPRAVOPSIRE...
55,00RON
Fără TVA:55,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Dacia D69 Gri Platine
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT  Dacia D69 Gri PlatineVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori..
140,00RON 169,00RON
Fără TVA:140,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Ford Mondust Silber
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT  Ford Mondust SilberVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori p..
169,00RON
Fără TVA:169,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Ford Stardust Silber
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT  Ford Stardus SilberVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori p..
140,00RON
Fără TVA:140,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Ford, Panther Black
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Ford, Panther BlackVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentru..
140,00RON
Fără TVA:140,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Opel z157
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT  Opel z157Vopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentru marc..
140,00RON
Fără TVA:140,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Rady Mix SPRINT Peugeot Blanc Blanquise
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT  Peugeot Blanc BlanquiseVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culo..
119,00RON 136,00RON
Fără TVA:119,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Vw LA7T
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT  Vw LA7T Vopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentru ..
140,00RON
Fără TVA:140,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Vw LA7W
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT  Vw LA7WVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentru marci ..
169,00RON
Fără TVA:169,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT BMW,TITAN SILBER,COD 354
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT BMW,TITAN SILBER,COD 354Vopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pe..
140,00RON
Fără TVA:140,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Dacia 01D Gri Perle
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Dacia 01D Gri PerleVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentru ..
140,00RON
Fără TVA:140,00RON
Brand: SPRINT Model: EVOPS2014
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Dacia 21D Rosu PassionVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pent..
105,00RON 110,00RON
Fără TVA:105,00RON
Brand: SPRINT Model: EVOPS2012
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Dacia 369 Blanc GlacierVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pen..
119,00RON 142,00RON
Fără TVA:119,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Dacia 61H Bleu Marine
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Dacia 61H Bleu MarineVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentr..
119,00RON 148,00RON
Fără TVA:119,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Dacia Galben Taxi041A
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Dacia Galben Taxi041AVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentr..
119,00RON 139,00RON
Fără TVA:119,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Ford Diamond White
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Ford Diamond WhiteVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentru m..
119,00RON 147,00RON
Fără TVA:119,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Vw LB9A
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Vw LB9AVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentru marci cunosc..
119,00RON 138,00RON
Fără TVA:119,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Vw LC9Z
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT  Vw LC9ZVopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentru marci ..
140,00RON
Fără TVA:140,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Sprint, Ready Mix, Opel z147
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT  Opel z147 Vopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentru ..
119,00RON 140,00RON
Fără TVA:119,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Vw R902 White
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Vw R902 White Vopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentru ma..
137,00RON 119,00RON
Fără TVA:137,00RON
Brand: SPRINT Model: EVOPS2013
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Merdes 744 SilverMetallic Vopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culo..
119,00RON 155,00RON
Fără TVA:119,00RON
Brand: SPRINT Model: Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Ford Frozen White
Vopsea Auto Ready Mix SPRINT Ford Frozen White Vopselurile Sprint Readymix sunt vopseluri pe baza de solvent cu o aderenta foarte buna pe orice tip de metal sau de plastic. Vopseau Sprint Readymix contine pigmenti cu o foarte buna putere de acoperire. In gama se regasesc foarte multe culori pentr..
119,00RON
Fără TVA:119,00RON
Afişare 1 - 36 din 36 (1 pagini)