Menu
Your Cart

Accesorii Detailing

Brand: ADBL Model: ADB000334
ADBL Necessery Geanta Accesorii Detailing Mica Geanta de inalta calitate pentru detaileri si entuziasti. Geanta de detailing mica, din materiale de cea mai inalta calitate. Perfecta pentru cele mai necesare produse de detailing. Se va potrivi in orice porbagaj datorita dimensiunii compacte; manerul ..
237,00RON
Brand: Meguiar's Model: G301
Betisoare detailing - Detailing Swabs Deatiling Swabs este un set de 20 de betisoare(10 mari si 10 mici) din plastic cu capate din bumbac. Meguiar's s-a gandit la toate si pe langa manusi, paduri, si recipiente speciale, a creat si un set de betioare pentru a patrunde in locurile greu accesibile. Ap..
61,00RON
Brand: Koch Chemie Model: 999038
Burete pentru aplicare diferite produse 12x10x5 cm - Koch Chemie Burete moale cu care se pot aplica solutii pentru intretinere plastic, piele sau cauciuc. De asemenea se poate aplica si sealantul 1K Nano...
10,00RON
Brand: ADBL Model: ADB000349
ADBL TWIST-OFF este un capac cu înfiletare pentru recipiente din plastic, prevăzut cu vârf aplicator ce facilitează dozarea soluțiilor. Diametrul filetului 28/410...
4,00RON
Brand: Koch Chemie Model: 999094
Deschizator canistre Deschizator canistre de 5, 10, 30 sau 210 litri. Fabricat dintr-un plastic gros si rezistent...
75,00RON
Brand: Detail Factory Model: MCY-00008A
Aceste pensule sunt special concepute pentru curatarea usoara a suprafetelor auto sensibile. Ideala pentru curatarea panourilor de praf, dar si pentru curatarea ecusoanelor si emblemelor unde parul de mistret ar putea zgaria suprafata. De asemenea, actioneaza foarte bine pe suprafete ce nu necesita ..
80,00RON
Brand: Work Stuff Model: WS-16
Pensula pentru detailing rotunda Work Stuff Detailing Brush Classic 16mm Pensulă de calitate superioară pentru curățarea detaliilor, a colțurilor și fantelor, precum și a locurilor greu accesibile. Realizată dintr-un mix de peri naturali și sintetici, rezistenți, garantează curățarea delicată și ..
18,00RON
Brand: Work Stuff Model: WS-24
Pensula pentru detailing rotunda Work Stuff Detailing Brush Classic 24mm Pensulă de calitate superioară pentru curățarea detaliilor, a colțurilor și fantelor, precum și a locurilor greu accesibile. Realizată dintr-un mix de peri naturali și sintetici, rezistenți, garantează curățarea delicată și ..
20,00RON
Brand: Work Stuff Model: WS-30
Pensula pentru detailing rotunda Work Stuff Detailing Brush Classic 30mm Pensulă de calitate superioară pentru curățarea detaliilor, a colțurilor și fantelor, precum și a locurilor greu accesibile. Realizată dintr-un mix de peri naturali și sintetici, rezistenți, garantează curățarea delicată și ..
23,00RON
Brand: Work Stuff Model: WS-40
Pensula pentru detailing rotunda Work Stuff Detailing Brush Classic 40mm Pensulă de calitate superioară pentru curățarea detaliilor, a colțurilor și fantelor, precum și a locurilor greu accesibile. Realizată dintr-un mix de peri naturali și sintetici, rezistenți, garantează curățarea delicată și ..
35,00RON
Brand: Work Stuff Model: WS-US20
Pensula pentru detailing ultra soft Work Stuff 20mm Pensulă de calitate superioară proiectată pentru suprafețe delicate precum display-ul, suprafețe din plastic moale și finisajele interioare piano black.  Realizată dintr-un mix de peri naturali și sintetici, rezistenți, garantează curățarea delica..
59,00RON
Brand: Work Stuff Model: WS-US23
Pensula pentru detailing ultra soft Work Stuff 23mm Pensulă de calitate superioară proiectată pentru suprafețe delicate precum display-ul, suprafețe din plastic moale și finisajele interioare piano black.  Realizată dintr-un mix de peri naturali și sintetici, rezistenți, garantează curățarea delica..
65,00RON
Brand: Kenotek Model: 0.9.007.01.000
Pompa dozatoare pentru bidon 5L Este un accesoriu foarte util pentru dozarea usoara, rapida si exacta a solutiilor. Dozeaza 20 ml / apasare...
16,00RON
Brand: Koch Chemie Model: 999131
Robinet dozator pentru canistre Pentru un mediu curat, folositiun robinet dozator atunci cand transferati lichidele din canistrele mari. Acest robinet se potriveste la bidoanele de 10 sau 30 de litri...
38,00RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)