Accesorii vopsitorie auto

Afisare
Sortare

ALUCHROM POLIS

  ALUCHROM-POLIS ESTE O PASTA DE LUSTRUIT SUPRAFETE CROMATE SI PARTI METALICE.ESTE UN PRODUS AL FIRMEI K2 CU CALITATI REVOLUTIONARE FOLOSIT ..

25RON

AUTOSOL POLISH CROM

AUTOSOL POLISH CROM. POLISH FOLOSIT  PT LUSTRUIREA SUPRAFETELOR CROMATE SI A SUPRAFETELOR DIN INOX,CUPRU,ALUMINIU,OTEL.SE POATE APLICA SI MANUAL ..

30RON

Banda adeziva hartie 25mm 30mm

Banda adeziva hartie 25mm 30mmBanda adeziva din hartie de cea mai buna calitate folosita pentru a masca si a proteja suprafetele caroseriei  in v..

8RON

Banda adeziva hartie 38mm 50mm

Banda adeziva hartie 38mm 50mm Banda adeziva din hartie de cea mai buna calitate folosita pentru a masca si a proteja suprafetele caroseriei  in ..

10RON

Bureti polis

Bureti-polis.BURETII NOVOL PE SUPORT DE SCAI SAU CU TALER SUNT BURETI DE LUSTRUIT CONCEPUTI PT SLEFUIREA DIVERSELOR SUPRAFETE VOPSITE.IN FUNCTIE DE LU..

35RON

CEARA SOLIDA

CEARA SOLIDA PT LUCIU CAROSERIE. ESTE O PASTA CE CONTINE CARNAUBA SI CARE ARE PROPIETATEA DE A REDA VOPSELEI ASPECTUL DE NOU.ESTE O CEARA  DE INA..

35RON

Degresant antisiliconic, Kober, 1L

Degresant antisiliconic, Kober, 1L. Degresantul antisiliconic Kober actioneaza foarte eficient pentru indepartarea rapida a contaminarilor in etapele ..

30RON

Deruginol

Deruginol.ESTE O SOLUTIE EXTREM DE EFICIENTA PT INDEPARTAREA RUGINII,IAR UTILIZAREA SA ESTE SIMPLA SI NU NECESITA EFORT.TRATATI SUPRAFATA DORITA CU AC..

25RON

Deruginol gel

Deruginol-gel.UN PRODUS DECAPANT FOARTE EFICIENT PT INDEPARTAREA RUGINII.UTILIZAREA ESTE SIMPLA SI NU NECESITA EFORT.POATE FI UTILIZAT IN MOD REPETAT...

15RON

FERUGINOL

FERUGINOL.SOLUTIE PT INDEPARTAREA RUGINII.CURATA RUGINA.FORMEAZA STRAT PROTECTOR IMPOTRIVA RUGINII.ESTE UN PRODUS UTILIZAT PT INDEPARTAREA RUGINII SI ..

35RON

Pasta Lavamani

Pasta Lavamani Sprint este o pasta de spalat pe maini cu aroma de lavanda si continut de lanolina. Este foarte economica si curata rapid chiar si cele..

65RON

Accesorii pentru vopsirea masinii