Menu
Your Cart

Aparatura Detailing

Brand: Flex Model: CB461237
Flex XFE 15 este o masina de polisat fara fir, cu acumulatori de 18 V. XFE 15 are 3 functii (rotativa, orbitala si slefuire) si 4 setari de viteza. Are display Led, ce arata starea bateriei cat si controlul vitezei. Set de livrare: • Burete de lustruit PS-O 160; • Burete de lustruit PS-R 160; • Pânz..
3.099,00RON
Brand: ADBL Model: CBADB000333
DOCTOR ADBL GEANTĂ DETAILER DE ÎNALTĂ CALITATE   Geantă pentru detaileri, de dimensiuni medii, realizată din materiale de înaltă calitate, ce are următoarele caracteristici: - compartimente modulare ce permit depozitarea produselor de diferite dimensiuni; - cadru rigid din oțel care vă protejează pr..
472,82RON
Brand: Meguiar's Model: CBMT103
Lampa control si inspectie vopsea Scangrip Sunlight 3+ Meguiar's MT103 Sunlight 3+ de la Meguiar's este rezultatul unui proiect comun cu Scangrip pentru a oferi un instrument de iluminare extrem de versatil și eficient atât pentru detalieri, cât și pentru tehnicienii din service-uri. Comenzile avans..
1.134,12RON
Brand: Meguiar's Model: CBMDFAUCET
Pentru a usura munca detailerilor, cand sunt presati de timp, Meguiar's vine in ajutor cu o serie de accesorii, menite sa scurteze durata timpului folosit in detalingul auto. De aceea, pe langa sticlele deja marcate cu numele produselor in cantitati mai mici si cu scala de dilutie, au creeat si un r..
35,00RON
Brand: Soll Model: SESBR
Perii de cărbune pentru mașina de lustruit SOLL SM-15...
62,00RON
Brand: Soll Model: SESCB05
Perii de cărbune pentru mașina de lustruit SOLL SPR05...
60,00RON
Brand: Soll Model: SESSW
Comutator pentru mașina de lustruit SOLL...
73,00RON
Brand: Soll Model: SESRP05
Mașină de lustruit rotativă de 1500 W cu disc Ø 180 mm. Caracterizat printr-o accelerare treptată constantă până la viteza maximă, fără o smucitură bruscă. Viteza constantă asigură eficiență chiar și sub sarcini mari. Selecția vitezei este disponibilă pentru toate lucrările de lustruire. De asemenea..
725,00RON
Brand: Soll Model: SESM6-15
Mașina de lustruit orbitală (dublă acțiune) este proiectată pentru cele mai bune rezultate într-un timp scurt. Puternic, ușor de utilizat atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști. Datorita actiunii duble, excentric-rotative, nu lasa holograme, spre deosebire de masinile traditionale de lustr..
1.500,00RON
Brand: bigboi Model: CBBB-2
SUFLANTA AER CALD BIGBOI BLOWR MINI - Uscare touchless pentru pasionații de îngrijire auto. După cum știe orice pasionat de îngrijire auto, procedurile de detailing fără contact reduc mult șansele de a lăsa zgârieturi pe mașină. În timp ce procesul de spălare necesită o mănușă, procesul de uscare nu..
1.130,00RON
Brand: bigboi Model: CBBB-20
SUFLANTA AER CALD BIGBOI BLOWR MINI + Uscare touchless pentru pasionații de îngrijire auto. După cum știe orice pasionat de îngrijire auto, procedurile de detailing fără contact reduc mult șansele de a lăsa zgârieturi pe mașină. În timp ce procesul de spălare necesită o mănușă, procesul de uscare nu..
1.640,00RON
Brand: bigboi Model: CBBB-3
SUFLANTA AER CALD BIGBOI BLOWR PRO Uscare touchless pentru pasionații de îngrijire auto. După cum știe orice pasionat de îngrijire auto, procedurile de detailing fără contact reduc mult șansele de a lăsa zgârieturi pe mașină. În timp ce procesul de spălare necesită o mănușă, procesul de uscare nu m..
2.270,00RON
Brand: Shop Vac Model: CB1032029
SHOP VAC Air Mover Mighty mini este o suflanta ideala pentru uscarea rapida a interiorului masinii dar si a altor suprafete textile. Are trei trrepte de putere si poate fi folosita in trei pozitii diferite...
415,00RON
Brand: Vacmaster Model: CBAM1202-03
SUFLANTA VACMASTER AIR MOVER AM1202-03 Foarte eficienta atat pentru uscare, cat si pentru racire, datorita vitezei cu care recircula aerul din zona unde este folosita. Este ideala pentru uscarea interioarelor auto, covoarelor, pentru sali de gimnastica sau uscarea peretilor dupa gletuire ori vopsi..
450,00RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)