Breckner

Afisare
Sortare

Intaritor de vopsea HS,normal,Breckner

Intaritorul de vopsea HS (normal) Breckner este un intaritor din in gama de vopseluri auto Breckner Germany folosit in vopsirea profesionala a caroser..

35RON
Vopsea auto Alb Artika,Breckner 2-3 Days

Vopsea auto Alb Artika,Breckner

Vopseau Alb Artika este o vopsea 2K produsa de Breckner Germany ce poate fi utilizata pentru vopsirea unor parti ale caroseriei auto cat si pentru..

65RON

Vopsea auto Alb Boreal,Breckner

Vopseau auto Alb Boreal,Breckner, este o vopsea 2K produsa de Breckner Germany ce poate fi utilizata pentru vopsirea unor parti ale caroseriei auto ..

65RON
Vopsea auto Albastru Mineral,Breckner 2-3 Days

Vopsea auto Albastru Mineral,Breckner

Vopsea auto Albastru Mineral,Breckner este o vopsea 1K produsa de Breckner Germany ce poate fi utilizata pentru vopsirea unor parti ale caroseriei a..

85RON

Vopsea Auto Galben Sulf 440

Vopsea 1K(monocomponenta) folosita pentru reparararea si intretinerea autovehiculelor si utilajelor din agricultura si industrie.-Tractoare, combine a..

70RON

Vopsea auto Gri Cometa, Breckner

Vopseaua auto Gri Cometa este o vopsea 1K produsa de Breckner Germany ce poate fi utilizata pentru vopsirea unor parti ale caroseriei auto cat si ..

85RON

Vopsea auto Gri Platin,Breckner

Vopseaua  Gri Platin este o vopsea 1K produsa de Breckner Germany ce poate fi utilizata pentru vopsirea unor parti ale caroseriei auto cat si pen..

75RON

Vopsea auto Negru metalizat,Breckner

Vopseaua auto Negru metalizat,Breckner, este o vopsea 1K produsa de Breckner Germany ce poate fi utilizata pentru vopsirea unor parti ale caroseriei..

85RON

Vopsea auto Rosu de Foc,Breckner

Vopseau auto Rosu de Foc,Breckner, este o vopsea 1K produsa de Breckner Germany ce poate fi utilizata pentru vopsirea unor parti ale caroseriei auto..

85RON

Vopsea auto Rosu Imperial,Breckner

Vopseau auto Rosu Imperial,Breckner, este o vopsea 2K produsa de Breckner Germany ce poate fi utilizata pentru vopsirea unor parti ale caroseriei au..

75RON

Vopsea auto Rosu Toreador,Breckner

Vopseaua auto Rosu Toreador este o vopsea 1K produsa de Breckner Germany ce poate fi utilizata pentru vopsirea unor parti ale caroseriei auto cat si..

85RON

Vopsea auto Rosu Tornado, Volswagen, Audi, LY3D

Vopsea auto Rosu Tornado, Volswagen, Audi, LY3D- este o vopsea 2K produsa de Breckner Germany ce poate fi utilizata pentru vopsirea unor parti ale c..

85RON