Menu
Your Cart

Baterii pentru baie

Brand: Fala Model: SE75772
Baterie de baie Alicante este o combinație unică între un stil modern de corp crom, solid, din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - micro cavitate datorită căreia gră..
285,71RON
Brand: Fala Model: SE75747
Robinetul de baie Burgos este o combinație unică între un stil modern de corp crom, solid, din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - micro cavitate datorită căreia gră..
300,12RON
Brand: Fala Model: SE75767
Baterie cada/dus Murcia este o combinație unică între un stil modern de corp crom, solid, din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - micro cavitate datorită căreia grăs..
341,22RON
Brand: Fala Model: SE75762
Robinetul de baie Soria este o combinație unică între un stil modern de corp crom, solid, din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - micro cavitate datorită căreia grăs..
309,64RON
Brand: Fala Model: SE75742
Robinetul de baie Tarragona este o combinație unică între stilul modern cromat, solid, corp de alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - micro cavitate datorită căreia g..
325,08RON
Brand: Fala Model: SE75773
Robinetul de duș din Alicante este o combinație unică între un stil de crom modern , corp solid, din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - reduce zgomotul eficient dat..
227,04RON
Brand: Fala Model: SE75748
Bateria de duș Burgos este o combinație unică între un stil de clasic cromat si modern , corp solid, din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului de la un renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - zgomot redus în mod..
218,65RON
Brand: Fala Model: SE75768
Robinetul de duș Murcia este o combinație unică între un stil de crom modern , corp solid, din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu o inserție ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - reduce zgomotul efectiv datorită..
265,84RON
Brand: Fala Model: SE75763
Robinetul de duș Soria este o combinație unică între un stil modern de corp crom, solid, din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - zgomot redus în mod eficient datorit..
228,54RON
Brand: Fala Model: SE75743
Robinetul de duș Tarragona este o combinație unică între un stil modern de crom, solid, corp din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu o inserție ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - reduce zgomotul eficient dator..
243,65RON
Brand: Fala Model: SE75770
Robinetul pentru lavoar Alicante este o combinație unică între un stil modern de crom, solid, corp de alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - micro cavitate datorită căr..
213,79RON
Brand: Fala Model: SE75745
Robinetul pentru lavoar Burgos este o combinație unică între stilul modern cromat, solid, corp de alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - micro cavitate datorită căreia..
227,61RON
Brand: Fala Model: SE75765
Robinetul pentru lavoar Murcia este o combinație unică între un stil modern de crom, solid, corp de alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - micro cavitate datorită cărei..
233,73RON
Brand: Fala Model: SE75760
Robinetul pentru lavoar Soria este o combinație unică între un stil modern de crom, solid, corp din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu inserție ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - micro cavitate datorită cărei..
229,35RON
Brand: Fala Model: SE75740
Robinetul pentru lavoar Tarragona este o combinație unică între un stil modern de crom, solid, corp din alamă, cu componente de înaltă calitate și tehnologii unice: CORUNDox - cap cu insertie ceramică cu duritatea safirului unui renumit producător spaniol (Sedal) NANOcave - micro cavitate datorită c..
223,31RON
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)