Chit auto

Afisare
Sortare

BODY FILLER ALUMINIU

BODY FILLER ALUMINIU. ESTE UN PRIMER 2K FOLOSIT CA STRAT INITIAL PE SUPRAFETELE DIN ALUMINIU , OTEL SAU GALVANIZATE. SE AMESTECA IN PROPORTIE DE 1:1 C..

165RON
Chit aluminiu 1kg 2-3 Days

Chit aluminiu 1kg

CHIT POLIESTERIC CU ALUMINIUChit poliesteric bicomponent cu continut de aluminiu, creat cu scopul de a oferi o mai mare duritate si rezistenta la vibr..

50RON
Chit aluminiu 250gr 2-3 Days

Chit aluminiu 250gr

Chit aluminiu 250grCHIT POLIESTERIC CU ALUMINIUChit poliesteric bicomponent cu continut de aluminiu, creat cu scopul de a oferi o mai mare duritate si..

18RON

Chit aluminiu, Soll- 0,2kg

Chit cu aluminiu, bicomponent, 0,2kg,de la Soll. Chitul cu praf de aluminiu este destinat umplerii gaurilor de diferite dimensiuni. Are o rezisten..

18RON

Chit aluminiu, Soll- 0,5kg

Chit cu aluminiu, bicomponent, 0,5kg,de la Soll. Chitul cu praf de aluminiu este destinat umplerii gaurilor de diferite dimensiuni. Are o rezistenta m..

27RON

Chit Body Fiber 1.5 kg

Chit Body Fiber 1.5 kgCHIT POLIESTERIC 2K CU FIBRA DE STICLAChit poliesteric 2K cu fibra de sticla pentru umplerea denivelarilor mari ale suprafetelor..

50RON
Chit Body Fiber 250gr 2-3 Days

Chit Body Fiber 250gr

Chit Fiber 250grCHIT POLIESTERIC 2K CU FIBRA DE STICLAChit poliesteric 2K cu fibra de sticla pentru umplerea denivelarilor mari ale suprafetelor, a ca..

18RON

Chit Body Fiber 750g

Chit Body Fiber 750g CHIT POLIESTERIC 2K CU FIBRA DE STICLAChit poliesteric 2K cu fibra de sticla pentru umplerea denivelarilor mari ale suprafet..

30RON

Chit Body LP Plus 2Kg

Chit Body LP Plus 2KgCHIT POLIESTERIC 2KChit ploiesteric bicomponent foarte fin, pentru metal, lemn si suprafete poliesterice. Desi dimensiunea partic..

50RON

Chit cu fibra, 4CR, 1.8KG

Chit cu fibra, 4CR, bicomponent, 1.8KG. Chitul cu fibra de la 4CR umple neregularitatile de pe o varietate de suprafete. Poate fi aplicat pe otel, alu..

50RON

CHIT DE UMPLERE,GERMAN REFINISHING SYSTEM

CHIT DE UMPLERE,GERMAN REFINISHING SYSTEM, DE FOARTE BUNA CALITATE.POATE FI UTILIZAT IN MAJORITATEA LUCRARILOR DE REPARATIE DIN DOMENIUL VOPSITORIEI A..

75RON

Chit fiber 600gr

Chit fiber 500gr Chit FIBER – chit cu fibre de sticla. Chit intarit cu fibre din sticla.Datorita unui numar mare de fibre lungi de sticla pr..

30RON
Chit Fibra Sticla Novol 1.8 kg 2-3 Days

Chit Fibra Sticla Novol 1.8 kg

Chit Fibra Sticla Novol 1.8 kgChit FIBER – chit cu fibre de sticla. Chit intarit cu fibre din sticla.Datorita unui numar mare de fibre lungi de s..

50RON

Chit fibra, Novol, 0.6kg

Chit fibra, Novol, 0.6kg. Chit intarit cu fibra de sticla are o buna rezistenta mecanica  si o foarte buna capacitate de umplere a neregularitati..

30RON

Chit German Fibra Sticla 2kg

Chit German Fibra Sticla 2kg .DATORITA COMPOZITIEI SALE PRODUSUL ARE O BUNA CAPACITATE DE UMPLERE A NEREGULARITATILOR SI GAURILOR. CHITUL CU FIBRA DE ..

50RON

Chit Lp Plus 1 kg

Chit Lp Plus 1 kg.CHIT POLIESTERIC BICOMPONENT FOARTE FIN PT METAL,LEMN SI SUPRAFETE POLIESTERICE.CHITUL LP PLUS ARE O CAPACITATE  DE UMPLERE FOA..

30RON

Chit plastic 500g

Chit-plastic-500g.ESTE UN CHIT DE O ELSTICITATE FOARTE BUNA  SI CU O ADERENTA FOARTE MARE LA MAJORITATEA  TIPURILOR DE PLASTIC...

30RON

Chit Rapid Body

CHIT FIN MONOCOMPONENT ,IDEAL PT FINISAREA MICILOR DENIVELARI ALE SUPRAFETELOR SI PT RETUSURI FINE . SE APLICA IN 2-3 STRATURI FINE SI SE LASA 30 MINU..

20RON

Chit soft ,Klar, 1KG

Chit soft ,Klar, 1KG. Chit soft, bicomponent de la Klar. Se foloseste pentru umplerea denivelarilor. Se slefuieste usor...

30RON

Chit Soft 250Gr

Chit Soft 250Gr. UN PRODUS UTILIZAT PT UMPLEREA NEREGULARITATILOR PE SUPRAFETELE DE BAZA.ARE O BUNA ADERENTA LA DIVERSE SUPRAFETE ...

15RON

Chit soft 500gr

Chit soft 500gr . CHIT UNIVERSAL PT UMPLEREA SUPRAFETELOR DENIVELATE ALE CAROSERIEI SI NU NUMAI.ADERENTA FOARTE BUNA ,USOR DE SLEFUIT CHIAR SI LA CATE..

25RON

Chit soft, 4CR, 2KG

Chit soft, 4CR, 2kg. Chit bicomponent folosit pentru umplerea neregularitatilor de pe diferite suprafete. Chitul soft de la 4CR are o mare putere de u..

50RON

Chit soft, Soll, 0.2kg

Chit soft universal, bicomponent, Soll, 0.2kg, folosit pentru umplerea neregularitatilor. Se slefuieste usor cu hartie abraziva cu granulatii mari sau..

15RON

Chit umplere German System 2kg

Chit umplere German System 2kg.CHIT DE UMPLERE DE CALITATE SUPERIOARA.ESTE RECOMANDAT IN DOMENIUL AUTO,PT TOATE LUCRARILE DE REPARATIE SI NU NUMAI.CU ..

50RON

Nitrosoft Body Tub

Nitrosoft Body Tub- CHIT FIN MONOCOMPONENT ,IDEAL PT FINISAREA MICILOR DENIVELARI ALE SUPRAFETELOR SI PT RETUSURI FINE . SE APLICA IN 2-3 STRATURI F..

20RON

Set Reparatie Fibra Sticla 1L Novol

Set Reparatie Fibra Sticla 1L Novol. Setul de reparatie contine rasina poliesterica, fibra de sticla si intaritor. Amestecand cele trei componente se ..

85RON

Set Reparatie Fibra Sticla 250Gr Novol

Set Reparatie Fibra Sticla 250Gr . Setul de reparatie contine rasina poliesterica, fibra de sticla si intaritor. Amestecand cele trei componente s..

35RON

Chit reparatie masina