Menu
Your Cart

Conexiuni pin, șabloane

Brand: Yato Model: SEYT-44120
Sablon pentru realizarea orificiilor pentru conectarea elementelor cu dibluri din lemn, de ex. Panourile de mobilier. Acesta indică centrul marginii plăcilor, de la 17 la 50 mm lățime. Designul șablonului vă permite să faceți găuri și pe plan, nu numai pe margini. Fabricate din aliaj de aluminiu, co..
229,91RON
Brand: Yato Model: SEYT-44113
Accesorii de bază care facilitează îmbinarea elementelor din lemn, de exemplu plăci de mobilier. Kitul include un burghiu pentru lemn, un limitator de afancime pentru burghiu, cheie pentru blocarea opritorului, 4 elemente pentru marcare de 10mm si zece dibluri din lemn de fag..
14,37RON
Brand: Yato Model: SEYT-44112
Accesorii de bază care facilitează îmbinarea elementelor din lemn, de exemplu plăci de mobilier. Kitul include un burghiu pentru lemn, un limitator de afancime pentru burghiu, cheie pentru blocarea opritorului, 4 elemente pentru marcare de 6mm si zece dibluri din lemn de fag..
11,26RON
Brand: Yato Model: SEYT-44111
Accesorii de bază care facilitează îmbinarea elementelor din lemn, de exemplu plăci de mobilier. Kitul include un burghiu pentru lemn, un limitator de adancime pentru burghiu, cheie pentru blocarea opritorului, 4 elemente pentru marcare de 8mm si zece dibluri din lemn de fag...
15,90RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)