Menu
Your Cart

Instrumente pentru bca

Brand: Vorel Model: SE5804
Mistrie tip cancioc de 200 mm din tablă de oțel. Folosita pentru aplicarea și răspândirea mortarului . Construcția specială permite ridicarea cantității potrivite de mortar, iar marginea echipată cu dinți permite distribuirea uniformă. Mistrie echipată cu un cârlig pentru agatare și un mâner din lem..
43,85RON
Brand: Vorel Model: SE5805
Mistrie tip cancioc de 240 mm din tablă de oțel. Folosita pentru aplicarea și răspândirea mortarului . Construcția specială permite ridicarea cantității potrivite de mortar, iar marginea echipată cu dinți permite distribuirea uniformă. Mistrie echipată cu un cârlig pentru agatare și un mâner din lem..
42,55RON
Brand: Vorel Model: SE5806
Mistrie tip cancioc de 300 mm din tablă de oțel. Folosita pentru aplicarea și răspândirea mortarului . Construcția specială permite ridicarea cantității potrivite de mortar, iar marginea echipată cu dinți permite distribuirea uniformă. Mistrie echipată cu un cârlig pentru agatare și un mâner din lem..
44,63RON
Brand: Vorel Model: SE5830
Echipata cu un mâner din lemn și lame de oțel, cu dimensiunile 80x400 mm . Folosita pentru curățarea pereților vopsiți, îndepărtarea tencuielilor vechi, nivelarea suprafețelor, eliminarea denivelărilor în timpul lucrărilor de tencuială și finisare...
33,80RON
Brand: Vorel Model: SE5831
Echipata cu un mâner din lemn și lame de oțel zimtate, cu dimensiunile 80x400 mm . Folosita pentru curățarea pereților vopsiți, îndepărtarea tencuielilor vechi, nivelarea suprafețelor, eliminarea denivelărilor în timpul lucrărilor de tencuială și finisare...
38,08RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)