Menu
Your Cart

Diluant vopsea auto

Diluanti vopsea auto


Brand: Klar Model: Degresant Klar Antisiliconic
KLAR D-AS Degresant antisiliconDegresantul antisilicon Klar are o actiune rapida si eficienta pentru indepartarea contaminarilor ce pot aparea in toate etapele unei operatii de vopsitorie (inainte si dupa slefuire chit, inainte si dupa slefuire primer,grundfiller, inainte de aplicarea vopselei final..
30RON
Brand: Emaur Model: Diluant 2k
EMAUR 2K Diluant este un amestec de solventi organici utilizat pentru aducerea la vascozitatea de aplicare produselor EMAUR 2K. De asemenea, se poate folosi si pentru curatarea echipamentului de aplicare.STRUCTURA DE BAZAAmestec de solventi organiciTERMEN DE VALABI..
25RON
Model: Diluant acrilic, 1L
Diluant acrilic, 1L. Se foloseste pentru a aduce la vascozitate optima lacurile si vopselele...
30RON
Model: Diluant D506
Diluant D506.UN PRODUS UTILIZAT PT DILUAREA LACURILOR ,VOPSELELOR SI EMAILURILOR ALCHIDICE CU USCARE LA AER.ASIGURA USCAREA OPTIMA A PELICULEI SI MENTINE LUCIUL VOPSELEI PE CARE O DILUEAZA...
10RON
Brand: Klar Model: Diluant Klar Reducator
Klar D-RED Diluant ReducatorKlar diluant reducator D-RED este un diluant special destinat retusurilor in procesul de vopsire a caroseriilor auto.STRUCTURA DE BAZAAmestec solventi organici, aditivi speciali de etalare.APLICAREDupa aplicarea unuia din produsele 2K de finisare finala (AM..
35RON
Brand: Klar Model: Diluant universal Klar D-20
Klar D 20 Diluant Universal NormalKLAR D-20 Diluant universal normal este un diluant acrilic universal.STRUCTURA DE BAZAAmestec solventi organiciRAPORT AMESTECConform fiselor tehnice ale produselor GF 11-1, GF 11-2, GF 11-3, L 12-1, L 13-1, AMP, MPTERMEN DE VALABIL..
30RON
Model: Nitrodiluant
NitrodiluantCompozitie: amestec omogen de hidrocarburi aromatice, esteri, cetone.Domeniul de utilizare: diluarea lacurilor, grundurilorsi emailurilor nitrocelulozice.Asigura uscarea optima a peliculei de vopsea si mentine luciul.Masuri de securitate: produsul se pastreaza in ambalajul original inchi..
10RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)