Menu
Your Cart

Diluant vopsea auto

Diluanti vopsea auto


Brand: Klar Model: Degresant Antisiliconic Klar 1L
Descriere KLAR D-AS Degresant antisilicon Degresantul antisilicon Klar are o actiune rapida si eficienta pentru indepartarea contaminarilor ce pot aparea in toate etapele unei operatii de vopsitorie (inainte si dupa slefuire chit, inainte si dupa slefuire primer,grundfiller, inainte de ..
38RON
Brand: Klass Model: Degresant Antisiliconic Klass 1L
Degresant antisiliconic, Klass, 1L. Degresantul antisiliconic Klass actioneaza foarte eficient pentru indepartarea rapida a contaminarilor in etapele vopsitoriei auto...
20RON
Brand: Kober Model: Degresant antisiliconic, Kober, 1L
Degresant antisiliconic, Kober, 1L. Degresantul antisiliconic Kober actioneaza foarte eficient pentru indepartarea rapida a contaminarilor in etapele vopsitoriei auto...
30RON
Brand: Soll Model: DEGRESANT SOLL
DEGRESANT ANTISILICONIC..
25RON
Brand: Emaur Model: Diluant 2k
EMAUR 2K Diluant este un amestec de solventi organici utilizat pentru aducerea la vascozitatea de aplicare produselor EMAUR 2K. De asemenea, se poate folosi si pentru curatarea echipamentului de aplicare.STRUCTURA DE BAZAAmestec de solventi organiciTERMEN DE VALABI..
27RON
Brand: Klass Model: Diluant acrilic Klass
Diluant acrilic Klass ambalat la 1L...
22RON
Model: Diluant acrilic Sprint-1L
Diluant acrilic Sprint. Diluant acrilic de cea mai buna calitate. Ambalat la cutie metalica de 1L...
30RON
Brand: Toro Model: Diluant acrilic TORO
Diluant acrilic TORO ambalat la 1L...
30RON
Model: Diluant D506
Diluant D506.UN PRODUS UTILIZAT PT DILUAREA LACURILOR ,VOPSELELOR SI EMAILURILOR ALCHIDICE CU USCARE LA AER.ASIGURA USCAREA OPTIMA A PELICULEI SI MENTINE LUCIUL VOPSELEI PE CARE O DILUEAZA...
10RON
Brand: Klar Model: Diluant Klar Reducator
Klar D-RED Diluant ReducatorKlar diluant reducator D-RED este un diluant special destinat retusurilor in procesul de vopsire a caroseriilor auto.STRUCTURA DE BAZAAmestec solventi organici, aditivi speciali de etalare.APLICAREDupa aplicarea unuia din produsele 2K de finisare finala (AM..
38RON
Brand: Klar Model: Diluant universal Klar D-20
Klar D 20 Diluant Universal Normal   KLAR D-20 Diluant universal normal este un diluant acrilic universal. STRUCTURA DE BAZA Amestec solventi organici RAPORT AMESTEC Conform fiselor tehnice ale produselor GF 11-1, GF 11-2, GF 11-3, L 12-1, L ..
30RON
Model: Nitrodiluant
Nitrodiluant Compozitie: amestec omogen de hidrocarburi aromatice, esteri, cetone. Domeniul de utilizare: diluarea lacurilor, grundurilorsi emailurilor nitrocelulozice. Asigura uscarea optima a peliculei de vopsea si mentine luciul. Masuri de securitate: produsul se pastreaza in ambalajul origin..
10RON
Model: Nitrodiluant,Diluant Nitro,Policolor, 1L
Nitrodiluant,Diluant Nitro de la Policolor. Nitrodiluant de cea mai buna calitate ambalat la cutii de tabla de 1L...
15RON
Brand: BODY Model: Spray diluant pierdere Body 777
Spray diluant pierdere Body 777..
35RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)