Menu
Your Cart

Filler -Fuller

Grund


Brand: BODY Model: Filler Body 1k
Filler Body 1k. PRIMER MONOCOMPONENT 1K CU USCARE RAPIDA RECOMANDAT PT MAJORITATTEA  TIPURILE DE VOPSEA SINTETICA SI ACRILICA APLICATE IN  MONOSTRAT SAU DUBLU STRAT.TREBUIE APLICAT IN STRATURI SUBTIRI  NUMAI PESTE SUPRAFETELE SLEFUITE IN PREALABIL.POATE FI SLEFUIT DUPA 10-30 MINUTE DE..
50RON
Brand: Emaur Model: Emaur Spritzchit
Emaur Spritzchit este un produs de acoperire pe baza de nitrat de celuloza si rasini sintetice, materiale de umplutura, solventi si pigmenti.Caracteristici: pelicula dura, slefuire usoara, buna aderenta la grund.Utilizari tipice: chituirea suprafetelor din lemn sau metal, grunduite in prealabil in s..
45RON
Brand: SPRINT Model: Sprint fuller
Fuller-ul Sprint 2K HS 5:1 este un fond bicomponent cu uscare relativ rapida si mare usurinta la slefuire. Ofera protectie anticoroziva crescuta si o foarte buna aderenta pentru industria auto. Are o mare putere de umplere...
100RON
Model: Grund anticoroziv
GRUND ANTICOROZIV DE UZ GENERAL PE BAZA DE RASINI ALCHIDICE, PIGMENTI ANTICOROZIVI, ADITIVI SI SOLVENTI.UN PRODUS DESTINAT PT PROTECTIA SUPRAFETELOR DIN METAL ,LEMN,ETC. DILUTIA MAXIMA ESTE DE 8%.SUPRAFETELE CARE TREBUIESC GRUNDUITE SE CURATA DE IMPURITATI PRIN PERIERE SAU SLEFUIRE ,SE INDEPARTEAZA ..
15RON
Brand: Klar Model: Plastic Primer Klar
Plastic Primer Klar este un plastic primer monocomponent promotor de aderenta pe componentele din plastic ale caroseriilor auto.-aderenta excelenta pe majoritatea tipurilor de plastic-compatibilitate cu toate vopselele 2C si 2K-aplicare usoara-culoare transparent Ambalat la 1L..
90RON
Brand: SPRINT Model: Filler 2k 5:1 Sprint
Fond bicomponent cu uscare relativ rapida si mare usurinta la slefuire. Ofera protectie anticoroziva crescuta si o foarte buna aderenta pentru industria auto. Asigura o foarte mare putere de umplere...
100RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)