Menu
Your Cart

Jante

Brand: ADBL Model: CBADB000259
ADBL Wheel Sword - Perie Jante Perie de jante cu forma cilindrica Parul moale si delicat sustinut cu terminatii cu pene ofera atingere ultra delicata care se potriveste tuturor modelelor de roti. Flexibilitatea lor si densitatea redusa fac curatarea locurilor greu accesibile mult mai usoara. Sunt du..
94,47RON
Brand: ADBL Model: CBADB000080
APLICATOR MOALE PENTRU INTERIOR ADBL Soft interior pad Aplicator fabricat din spuma moale, neagra, cu diametrul de 10 cm, pentru aplicarea de solutii auto la interior. Structura moale a spumei va va permite sa lucrati in siguranta si eficient in interiorul auto, chiar si pe cele mai delicate supra..
7,08RON
Brand: Atomiza Model: CBSH320CR9
Grey chemical resist trigger este un cap pulverizator rezistent la substantele acide. Datorita noului tip de cauciuc/plastic sintetic numit VITON, de acum inainte nu trebuie sa va mai faceti griji ca ar putea sa va cedeze garnitura sau mecanismul pulverizatorului exact atunci cand aveti mai mare nev..
13,00RON
Brand: Atomiza Model: CBSH320ARS9
Datorită rezistenței de neegalat la acid, este ideal pentru a fi utilizat împreună cu soluții de curățare a jantelor pe bază de acid. Puterea de pulverizare cu 40% mai mare pe cursă reduce semnificativ numărul de apăsări ale declanșatorului, iar pulverizarea unei cantități ridicate de soluție pe o r..
19,00RON
Brand: Gtechniq Model: CBGWC
HUSA PROTECTIE ROATA GTECHNIQ, set 4 bucati Acest set de 4 huse pentru roți Gtechniq sunt accesoriul perfect pentru orice atelier de detailing. Husele sunt fabricate dintr-un material durabil, ușor și impermeabil. Sunt ideale pentru protecția roților în timp ce vehiculul este cosmetizat sau pentru d..
275,00RON
Brand: Wheel Woolies Model: CBWBRK18H2G1
Perie din microfibra pentru indepartarea murdariei si a prafului de placute depuse pe suprafata jantei...
221,38RON
Brand: Wheel Woolies Model: CBWWRKSM12G1
Perie din microfibra pentru indepartarea murdariei si a prafului de placute depuse pe suprafata jantei...
124,12RON
Brand: Wheel Woolies Model: CBWWRKMED12H2G1
Perie din microfibra pentru indepartarea murdariei si a prafului de placute depuse pe suprafata jantei...
125,86RON
Brand: Wheel Woolies Model: CBWWRKLG18H2G1
Perie din microfibra pentru indepartarea murdariei si a prafului de placute depuse pe suprafata jantei...
160,10RON
Brand: Wheel Woolies Model: CBWWRKCSB12H2G1
Această perie este utilizată pentru a oferi acces ușor și eficient in spatele spițelor roții și la multe alte locuri greu accesibile...
166,11RON
Brand: ADBL Model: CBADB000258
ADBL WHEEL DAGGER PERIE CILINDRICĂ PENTRU ROȚI Perii moi și delicați, ajutați de terminațiile cu formă de pene, oferă o atingere ultra delicată care se potrivește tuturor modelelor de roți. Dimensiunile reduse fac ca ADBL WHEEL DAGGER să ajungă în acele locuri foarte înguste în care alte perii nu re..
82,65RON
Brand: Ewocar Model: CBWB-45
PERIE JANTE DIN MICROFIBRA 45CM Perie de jante din microfibră premium, lungă de 45 cm, cu care veți avea acces facil la toate zonele jantelor. Firele din microfibră, fabricate din lână de cea mai înaltă calitate, sunt sigure pentru toate tipurile de jante și roți, indiferent de finisaj sau formă. Du..
103,00RON
Brand: Meguiar's Model: CBX1901
PERIE JANTE MEGUIAR'S SUPREME WHEEL BRUSH L, X1901 Curățare eficientă, cu capete de microfibră extrem de absorbante și acces facil la toate zonele jantelor. După utilizare, clătiți bine murdăria și produsul, cu apă curată, și lăsați să se usuce...
94,33RON
Brand: Meguiar's Model: CBX1902EU
PERIE JANTE MEGUIAR'S SUPREME WHEEL BRUSH M, X1902EU Curățare eficientă, cu capete de microfibră extrem de absorbante și acces facil la toate zonele jantelor. După utilizare, clătiți bine murdăria și produsul, cu apă curată, și lăsați să se usuce...
81,75RON
Brand: Wheel Woolies Model: CB9191BKD
Perie din par natural de mistret in dublu strat pentru indepartarea murdariei si a prafului de placute depus pe suprafata jantei, anvelopei si carenaj...
241,80RON
Brand: Wheel Woolies Model: CB9190BKD
Perie din par natural de mistret in dublu strat pentru indepartarea murdariei si a prafului de placute depus pe suprafata jantei, anvelopei si carenaj...
223,19RON
Brand: Atomiza Model: CBSB947
Recipientul are o capacitate de 946 ml si este translucid pentru a se vedea lichidul din interior. Marcajul pentru dilutie realizat in relief ajuta la proportionarea corecta a substantelor chimice. Fabricat din plastic polietilenic de inalta densitate...
12,00RON
Brand: Wheel Woolies Model: CBWWRK3AH2G1
Set de 3 perii pentru indepartarea murdariei si a prafului de placute depus pe suprafata jantei...
373,37RON
Brand: ADBL Model: CBADB000372
Set PROMO decontaminare jante ADBL VAMPIRE 1L + Pensula detailing 31MM CADOU ADBL VAMPIRE DECONTAMINARE JANTE Agent de curățare pentru murdărie dificilă. Elimină contaminanții metalici adânc încorporați din jante și vopsele. Consistența gelului îl face să se usuce lent și să rămână pe suprafață pent..
100,48RON
Brand: ADBL Model: CBADB000371
Set PROMO decontaminare jante ADBL VAMPIRE 0.5 L + Pensula detailing 25MM CADOU ADBL VAMPIRE DECONTAMINARE JANTE Agent de curățare pentru murdărie dificilă. Elimină contaminanții metalici adânc încorporați din jante și vopsele. Consistența gelului îl face să se usuce lent și să rămână pe suprafață p..
64,50RON
Brand: Meguiar's Model: CBG9524
Solutie curatare jante - Hot Rims All Wheel cleaner Meguiar's Hot Rims All Wheel Cleaner este creat pentru a curata toate tipurile de jante. Din aluminiu sau metal, vopsite, anodizate sau lacuite, toate jantele benficiaza in mod egal de calitatile de curatare a Hot Rims All Wheel Cleaner. Spuma Xtre..
59,63RON
Brand: Kenotek Model: CB00.0392.11.00VG986
Wheel Cleaner este o solutie concentrata ce indeparteaza murdaria dificila, depunerile de fier si murdaria din trafic de pe toate tipurile de jante. Usor si sigur de folosit...
47,30RON
Brand: Meguiar's Model: CBD14001
Wheel Brightener de la Meguiar's este o solutie de curatare jante super concentrata. Poate fi folosita in siguranta pe jantele vopsite, lacuite, cromate sau cele din aliaj. Cu o dilutie de 4 la 1, curata praful, smoala sau murdaria aproape fara frecare. Doar pulverizezi si apoi stergi! Wheel Brighte..
160,75RON
Brand: Meguiar's Model: CBG14324
Solutie curatare jante aluminiu - Hot Rims Aliminium Wheel Cleaner Meguiar's Hot Rims Aluminium Wheel Cleaner este o solutie de curatare pentru jantele de aluminiu, inclusiv aluminiu polishat sau nelacuit. Folosirea unei solutii de curatare nepotrivita poate avea rezultate neplacute pentru jantele d..
59,76RON
Brand: Koch Chemie Model: CB218011
Felgenblitz de la Koch Chemie este o solutie cu pH neutru pentru curatarea jantelor. Indeparteaza pulberea de la placutele de frana, urmele usoare de rugina si murdaria anorganica. Datorita vascozitatii crescute, adeziunea pe janta este una foarte buna, interactiunea cu murdaria fiind una de lunga d..
495,81RON
Brand: Kenotek Model: CB00.0674.11.00VG980
Solutie de curatare pentru jante cu pH neutru, foarte eficienta si usor de folosit. Poate fi intrebuintata si pentru indepartarea ruginii. Gata de utilizare...
84,70RON
Brand: Meguiar's Model: CBMB0522
MEGUIAR'S MIRROR BRIGHT WHEEL CLEANER este o solutie de curatare jante cu pH neutru. Dizolva particulele feroase si curata rapid toate tipurile de jante...
63,50RON
Brand: Meguiar's Model: CBDRTU14332
Solutie curatare jante si anvelope Meguiar's Non-Acid Wheel & Tire Cleaner 946ml Meguiar's Non-Acid Wheel & Tire Cleaner este alegerea profesionistului pentru curățarea rapidă și eficientă, fără acid, a jantelor OEM lacuite, vopsite sau cromate. Curățare eficientă și ușoară - îndepărtează rapid praf..
85,73RON
Brand: Meguiar's Model: CBG190424
Meguiar's Ultimate Waterless Wheel & Tire va permite sa oferiti jantelor si anvelopelor un aspect de curat si protejat intr-un singur pas. Dupa cum bine stiti, o masina nu arata cu adevarat bine pana cand nu oferiti atentie atat jantelor cat si anvelopelor. Cu aceasta formula noua, puteti sa curatat..
105,44RON
Brand: Sonax Model: CBSO429200
SOLUTIE CURATARE JANTE SONAX FELGENREINIGER GEL 500ML, 429200 Elimina impuritatile, particulele de fier, grasimi sau alte murdarii. Nu lasa reziduuri si are o formula fara acizi, care nu dauneaza jantelor. Solutie potrivita pentru toate tipurile de jante si ornamente, nu dauneaza suprafetelor vopsi..
38,78RON
Brand: Sonax Model: CBSO227400
SOLUTIE CURATARE JANTE SONAX WHEEL RIM STAR 750ML, 227400 Soluție fără acid pentru curățarea jantelor din aliaj ușor sau din oțel, îndepărtează cele mai profunde murdării de pe jantele cromate. În ciuda acțiunii blânde soluția redă aspectul inițial al jantelor, fără efecte secundare asupra jantelor ..
33,25RON
Brand: Meguiar's Model: CBD180101
Solutie decontaminare caroserie si jante Meguiar's D1801 Wheel & Paint Iron Decon 3.78L Meguiar's D1801 Wheel & Paint Iron Decon este o formulă unică sub formă de  gel, concepută pentru a elimina în siguranță și eficient particulele de fier de pe caroserie, jante și componentele vopsite ale frânelor..
505,12RON
Brand: ADBL Model: CBADB000231
ADBL VAMPIRE LIGHT SOLUȚIE SPALARE / DECONTAMINARE JANTE, UTILIZARE FRECVENTĂ  Gel cu pH neutru, extra alunecos, pentru curățarea regulată a oricărui tip de jante. Expert în îndepărtarea prafului de frână și a murdăriei rutiere, elimină eficient contaminanții și este ușor de clătit. Are un miros plă..
64,91RON
Brand: ADBL Model: CBADB000232
ADBL VAMPIRE LIGHT SOLUȚIE SPALARE / DECONTAMINARE JANTE, UTILIZARE FRECVENTĂ   Gel neutru, extra alunecos, pentru curățarea regulată a oricărui tip de jante. Expert în îndepărtarea prafului de frână și a murdăriei rutiere, elimină eficient contaminanții și este ușor de clătit. Are un miros plăcut d..
41,26RON
Brand: ADBL Model: CBADB000233
ADBL VAMPIRE LIGHT SOLUȚIE DECONTAMINARE JANTE, UTILIZARE FRECVENTĂ   Gel neutru, extra alunecos, pentru curățarea regulată a oricărui tip de jante. Expert în îndepărtarea prafului de frână și a murdăriei rutiere, elimină eficient contaminanții și este ușor de clătit. Are un miros plăcut datorită fo..
236,35RON
Brand: ADBL Model: CBADB000031
ADBL VAMPIRE DECONTAMINARE JANTE Agent de curățare pentru murdărie dificilă. Elimină contaminanții metalici adânc încorporați din jante și vopsele. Consistența gelului îl face să se usuce lent și să rămână pe suprafață pentru o acțiune prelungită. Perfect pentru îndepărtarea prafului de frână și a r..
92,00RON
Brand: ADBL Model: CBADB000032
ADBL VAMPIRE DECONTAMINARE JANTE Agent de curățare pentru murdărie dificilă. Elimină contaminanții metalici adânc încorporați din jante și vopsele. Consistența gelului îl face să se usuce lent și să rămână pe suprafață pentru o acțiune prelungită. Perfect pentru îndepărtarea prafului de frână și a r..
449,17RON
Brand: Koch Chemie Model: CB77704750
SOLUTIE DECONTAMINARE JANTE Reactive Wheel Cleaner Koch Chemie 750ML, 77704750 Inlaturarea murdariei de pe roti este o operatiune esentiala in procesul saptamanal de spalare a masinii. Particulele de fier, principalul component al murdariei, depuse pe jante pot afecta zona respectiva daca nu sunt i..
107,48RON
Brand: Sonax Model: CBSO230400
SONAX WHEEL CLEANER, SOLUTIE CURATARE SI INTRETINERE JANTE 750 ml 230400 Soluție fără acid pentru curățarea jantelor din aliaj ușor sau din oțel. Îndepărtează cele mai dificile murdării de pe jantele cromate. În ciuda acțiunii blânde, soluția este foarte eficientă și redă aspectul inițial al jantelo..
49,93RON
Brand: Kenotek Model: CB00.0399.24.00VG941
Kenotek Alu 5000 este o solutie concentrata, ideala pentru curatarea si reimprospatarea jantelor sau a suprafetelor din aluminiu. Elimina depozitele de minerale si rezidurile lasate de placutele de frana. Actioneaza rapid si face putina spuma. Aplicarea se incepe de jos in sus, folosind dilutia core..
395,00RON
Afişare 1 - 40 din 42 (2 pagini)