Menu
Your Cart

Paul's

Brand: Paul's Model: PWP-000015
CHIT PENTRU REPARAREA SUPRAFETELOR DIN PIELE PAUL'S SCRATCH FILLER 60ML Chitul este o pasta de umplete foarte rezistenta si flexibila. Chitul ontine adezivi speciali care au in compozitie rasini si agenti de umplere. Se utilizeaza pentru a acoperi gauri mici, crapaturi, zgarieturi adanci (cum sunt c..
150,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030015
DEGRESANT SI DECAPANT PENTRU PIELE PAUL'S REMOVER W-23 STRONG CLEANER 300ML Acest produs este destinat îndepărtării uleiului și grăsimilor de pe suprafețele din piele, vinil sau plastic, pe care le lasă curate, degresate și pregătite pentru revopsire. De asemenea, soluția poate fi folosită și pentru..
89,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030011
LAC LUCIOS PENTRU VOPSEA PAUL'S CLEAR COAT GLOSS 300ML PAUL'S CLEAR COAT GLOSS este un lac transparent pe baza de apa, care reprezinta ultimul strat ce se aplica peste vopseaua de baza, pentru protejarea suprafatei vopsite contra factorilor din mediul inconjurator. Se aplica peste vopseaua de baza,..
195,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030012
LAC MAT PENTRU VOPSEA PAUL'S CLEAR COAT MATT 300ML PAUL'S CLEAR COAT MATT este un lac transparent pe baza de apa, care reprezinta ultimul strat ce se aplica peste vopseaua de baza, pentru protejarea suprafatei vopsite contra factorilor din mediul inconjurator. Se aplica peste vopseaua de baza, pent..
225,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030010
LAC SATINAT PENTRU VOPSEA PAUL'S CLEAR COAT SATIN 300ML PAUL'S CLEAR COAT SATIN este un lac transparent pe baza de apa, care reprezinta ultimul strat ce se aplica peste vopseaua de baza, pentru protejarea suprafatei vopsite contra factorilor din mediul inconjurator. Se aplica peste vopseaua de baza..
195,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-100014
PRIMER PENTRU PIELE PAUL'S LEATHER PAINTING SYSTEM 1L Paul's Primer este ideal in procesul de vopsire a pielii. Acesta permite vopselei sa adere foarte bine la suprafata ce necesita vopsire, oferindu-i protectie si o rezistenta crescuta la frecare. De asemenea, ajuta la intinderea uniforma a vopsele..
495,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030014
PRIMER PENTRU PIELE PAUL'S LEATHER PAINTING SYSTEM 300ML Paul's Primer este ideal in procesul de vopsire a pielii. Acesta permite vopselei sa adere foarte bine la suprafata ce necesita vopsire, oferindu-i protectie si o rezistenta crescuta la frecare. De asemenea, ajuta la intinderea uniforma a vops..
158,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-100000
VOPSEA PENTRU PIELE PIGMENT ALB PAUL'S LEATHER PAINT 1L Sistemul de vopsire Paul's ofera rezultate perfecte si durabile. Pigmentul este pe baza de apa si a fost conceput pentru a reface sau pentru a schimba culoarea articolelor din piele.  Pentru a adauga stralucire si o durabilitate prelungita, fin..
675,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030000
VOPSEA PENTRU PIELE PIGMENT ALB PAUL'S LEATHER PAINT 300ML Sistemul de vopsire Paul's ofera rezultate perfecte si durabile. Pigmentul este pe baza de apa si a fost conceput pentru a reface sau pentru a schimba culoarea articolelor din piele.  Pentru a adauga stralucire si o durabilitate prelungita, ..
216,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030007
VOPSEA PENTRU PIELE PIGMENT ALBASTRU PAUL'S LEATHER PAINT 300ML Sistemul de vopsire Paul's ofera rezultate perfecte si durabile. Pigmentul este pe baza de apa si a fost conceput pentru a reface sau pentru a schimba culoarea articolelor din piele.  Pentru a adauga stralucire si o durabilitate prelung..
216,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-100002
VOPSEA PENTRU PIELE PIGMENT CARAMEL PAUL'S LEATHER PAINT 1L Sistemul de vopsire Paul's ofera rezultate perfecte si durabile. Pigmentul este pe baza de apa si a fost conceput pentru a reface sau pentru a schimba culoarea articolelor din piele.  Pentru a adauga stralucire si o durabilitate prelungita,..
620,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030002
VOPSEA PENTRU PIELE PIGMENT CARAMEL PAUL'S LEATHER PAINT 300ML Sistemul de vopsire Paul's ofera rezultate perfecte si durabile. Pigmentul este pe baza de apa si a fost conceput pentru a reface sau pentru a schimba culoarea articolelor din piele.  Pentru a adauga stralucire si o durabilitate prelungi..
198,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030006
VOPSEA PENTRU PIELE PIGMENT GALBEN PAUL'S LEATHER PAINT 300ML Sistemul de vopsire Paul's ofera rezultate perfecte si durabile. Pigmentul este pe baza de apa si a fost conceput pentru a reface sau pentru a schimba culoarea articolelor din piele.  Pentru a adauga stralucire si o durabilitate prelungit..
216,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030003
VOPSEA PENTRU PIELE PIGMENT MARO PAUL'S LEATHER PAINT 300ML Sistemul de vopsire Paul's ofera rezultate perfecte si durabile. Pigmentul este pe baza de apa si a fost conceput pentru a reface sau pentru a schimba culoarea articolelor din piele.  Pentru a adauga stralucire si o durabilitate prelungita,..
198,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-100001
VOPSEA PENTRU PIELE PIGMENT NEGRU PAUL'S LEATHER PAINT 1L Sistemul de vopsire Paul's ofera rezultate perfecte si durabile. Pigmentul este pe baza de apa si a fost conceput pentru a reface sau pentru a schimba culoarea articolelor din piele.  Pentru a adauga stralucire si o durabilitate prelungita, f..
620,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030001
VOPSEA PENTRU PIELE PIGMENT NEGRU PAUL'S LEATHER PAINT 300ML Sistemul de vopsire Paul's ofera rezultate perfecte si durabile. Pigmentul este pe baza de apa si a fost conceput pentru a reface sau pentru a schimba culoarea articolelor din piele.  Pentru a adauga stralucire si o durabilitate prelungita..
198,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030005
VOPSEA PENTRU PIELE PIGMENT ROSU PAUL'S LEATHER PAINT 300ML Sistemul de vopsire Paul's ofera rezultate perfecte si durabile. Pigmentul este pe baza de apa si a fost conceput pentru a reface sau pentru a schimba culoarea articolelor din piele.  Pentru a adauga stralucire si o durabilitate prelungita,..
216,00RON
Brand: Paul's Model: PWP-030004
VOPSEA PENTRU PIELE PIGMENT CHERRY VISINIU PAUL'S LEATHER PAINT 300ML Sistemul de vopsire Paul's ofera rezultate perfecte si durabile. Pigmentul este pe baza de apa si a fost conceput pentru a reface sau pentru a schimba culoarea articolelor din piele.  Pentru a adauga stralucire si o durabilitate ..
216,00RON
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)