Menu
Your Cart

Cuttere

Brand: Yato Model: SEYT-82190
Cuțitul termic este utilizat pentru tăierea elementelor din polimeri: polipropilenă, PVC și polistiren. Cuțitul termic este echipat cu un potențiometru de reglare a temperaturii, semnalizare luminoasă a atingerii temperaturii pentru funcționare și un cursor pentru a seta lungimea corespunzătoare a ..
233,63RON
Brand: Yato Model: SEYT-82185
Fierăstrău cu bandă compactă pentru tăierea oțelului cu posibilitate de lucru staționar sau mobil. Reprezentabil într-un atelier auto și pentru instalatori. bază metalică detașabilă, cu fălci cu prindere rapidă și unghi de tăiere reglabil, vă permite să folosiți ferăstrăul în lucru staționar sau ca..
1.289,74RON
Brand: Yato Model: SEYT-82181
Freză de metal portabilă, foarte puternică, cu putere de 2450 W , recomandată profesioniștilor. Ideal pentru tăierea metalului, fierului, țevilor și profilelor. „pornire ușoară” - funcția de pornire ușoară nu încărcă sistemul electric din atelier Înfășurarea motorului de cupru rezistent la tempera..
1.095,12RON
Brand: Lund Model: SE78894
Cuțit termic pentru polistiren Util pentru tăierea polistirenului spumat și gravarea pe el. Permite operarea wireless scurtă (după deconectarea cablului de alimentare), ceea ce face mai ușor accesibil în locuri greu accesibile. Parametri tehnici: putere: 9 W timp de încălzire: 5-10 min tensiune..
112,20RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)