Menu
Your Cart

Spray Lac Auto

Cauti un lac auto? Evopsea auto iti ofera spray lac auto la cel mai bun pret. Cumpara on-line si sigur la cel mai bun pret.

Spray lac auto acrilic transparent. Ofera un aspect superlucios al suprafetei. Protejeaza impotriva efectelor agentilor atmosferici.

Brand: CS System Model: SECSS-LACQUER
CSS Spray lac transparent 400 ML..
25,00RON
Brand: Inter Troton Model: SEIT 300005549
Spray de vopsea transparentă dintr-o singură componentă, realizat din rășină acrilică de înaltă calitate. Acest produs permite obținerea unui strat cu uscare rapidă, foarte durabil, rezistent la condițiile meteorologice. Disponibil în luciu și mat. Capacitate: 400 ml..
32,00RON
Brand: Inter Troton Model: SEIT 300002310
Spray de vopsea transparentă dintr-o singură componentă, realizat din rășină acrilică de înaltă calitate. Acest produs permite obținerea unui strat cu uscare rapidă, foarte durabil, rezistent la condițiile meteorologice. Disponibil în luciu și mat. Capacitate: 400 ml..
30,00RON
Brand: Master Troton Model: SEMT 300003661
Uscare rapidă, strat transparent dintr-o componentă, caracterizat prin luciu ridicat si aderenta foarte buna la diferite tipuri de suprafete. Produsul are proprietăți anticorozive, oferă protecție pe termen lung împotriva zgârieturilor și loviturilor, este rezistent la substanțe chimice și la condiț..
48,00RON
Brand: Soll Model: SES700021
Lac transparent de calitate inalta. Se poate aplica pe suprafete din metal, lemn, piatra, sticla, ceramica, lut, hartie si plastic. Inainte de aplicare, se curata suprafata. Dupa ce agitati tubul de vopsea timp de doua minute, testati-l pentru a verifica nuanta si compatibilitatea. Se pulverizeaza d..
33,00RON
Brand: Soll Model: SES700004
Lac transparent de calitate inalta.  Ofera un luciu puternic si protectiv impotriva coroziunii.  Se poate aplica pe suprafete din metal, lemn, piatra, sticla, ceramica, lut, hartie si plastic. Inainte de aplicare, se curata suprafata. Dupa ce agitati tubul de vopsea timp de doua minute, testati-l pe..
27,00RON
Brand: BODY Model: Lens Clear Body Lac Transparent Faruri, Stopuri
Lens-clear-body.LENS CLEAR ESTE UN LAC SPECIAL TRANSPARENT ,FOARTE ELASTIC DESTINAT TUTUROR SUPRAFETELOR TRANSPARENTE DIN PLASTIC.ACOPERIRE FOARTE BUNA SI USCARE RAPIDA .REZISTENTA MAXIMA LA INTEMPERII...
60,00RON
Brand: Dupli-Color Model: Spray Dupli-Color Lac Auto,600ml
Lac transparent de calitate pe baza de rasini sintetice nitro-combi, pentru protejarea suprafetelor vopsite cu vopsea nitro sau acrilica. • Uscare rapida, aderenta excelenta, rezistenta la intemperii si la zgarieturi • Confera un luciu pronuntat si de durata suprafetelor vopsite Neadere..
30,00RON
Brand: BODY Model: Spray Lac Auto Body, 400 ml
Spray lac auto acrilic transparent. Ofera un aspect superlucios al suprafetei. Protejeaza impotriva efectelor agentilor atmosferici..Este recomandat pentru protejarea suprafetelor vopsite, a ornamentelor metalice, a elementelor de lemn sau de plastic. Se recomanda aplicarea peste vopsea metalizata.I..
37,00RON 50,00RON
Brand: Kober Model: Spray Lac Auto Kober, 600 ml
Spray Lac Auto Kober, 600 ml..
35,00RON
Brand: MIPA Model: Spray Mipa Lac Mat Auto,400ml
Spray Mipa Lac Mat Auto,400ml..
35,00RON
Model: Spray Presto Lac Auto, 500ml
Spray Presto Lac Auto, 500ml..
35,00RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)