Menu
Your Cart

Spray vopsea auto duplicolor

Spray vopsea auto universala


Brand: Duplicolor Model: Spray grund auto
Spray grund auto- prin ambalarea la spray se usureaza foarte mult modalitatea de aplicare, fiind folosit atat de utilizatorii ocazionali cat si de vopsitorii profesionisti.-Grund nitro de calitate ce confera o baza perfecta pentru o vopsire durabila si de calitate.-Previne formarea ruginei si acoper..
30RON
Brand: Duplicolor Model: Spray vopsea auto Jante tabla / aluminiu
Spray cu vopsea auto acrilica 1k. Contine vopsea si diluant. Sprayul poate fi folosit pentru vopsirea partiala sau integrala a jantelor de tabla sau aluminiu.INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Indepartati rugina, nisipul si curatati bine suprafata pe care doriti sa o retusati. Aplicati chitul, apoi folo..
28RON
Brand: Duplicolor Model: Spray vopsea auto Alb Lucios
Spray cu vopsea auto nemetalizata acrilica 2k. Contine vopsea, lac, intaritor si diluant. Cu un spray Duplicolor de 350 ml se poate vopsi un element de caroserie ex.: un spoiler, o aripa sau o usa.INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:Indepartati rugina, nisipul si curatati bine suprafata pe care doriti sa o ..
28RON
Brand: Duplicolor Model: Spray vopsea auto Alb Mat
Spray cu vopsea auto metalizata acrilica 1k. Contine vopsea si diluant. Cu un spray Duplicolor de 350 ml se poate vopsi un element de caroserie ex.: un spoiler, o aripa sau o usa.INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Indepartati rugina, nisipul si curatati bine suprafata pe care doriti sa o retusati. Apli..
28RON
Brand: Duplicolor Model: Spray vopsea auto Negru Lucios
Spray vopsea auto Negru LuciosSpray cu vopsea auto nemetalizata acrilica 2k. Contine vopsea, lac, intaritor si diluant. Cu un spray Duplicolor de 350 ml se poate vopsi un element de caroserie ex.: un spoiler, o aripa sau o usa.INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:Indepartati rugina, nisipul si curata..
28RON
Brand: Duplicolor Model: Spray vopsea auto Negru Mat 600ml
Spray vopsea auto Negru Mat 600mlSpray cu vopsea auto metalizata acrilica 1k. Contine vopsea si diluant. Cu un spray Duplicolor de 350 ml se poate vopsi un element de caroserie ex.: un spoiler, o aripa sau o usa.INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Indepartati rugina, nisipul si curatati bine su..
28RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)